Izvor: HappyBSC
22.11.2020 u 16:27
0

Šmizla UŠLA U SVAĐU sa gledaocem! Evo kako je odreagovala na UVREDILJV KOMENTAR!

Jovana Novakov Šmizla ušla je u žestoku raspravu sa jednim od gledaoca koji se uključio u program i dao svoj komentar na njeno ponašanje.

Gledalac je poručio Šmizli da treba manje da maše glavom dok govori, što je nju jako uvredilo pa mu je odsečno odgovorila.

OBAVEZNO PROČITAJTE

UŽIVO! SAHRANA PATRIJARHA IRINEJA Besedi predsednik Aleksandar Vučić: Njegova svetost sklopio je oči onako kako je i živeo, u miru (FOTO, VIDEO)

BESEDA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Vučić otkrio poslednju želju patrijarha Irineja

SRBIJA TUGUJE! Vernici padali na kolena pred kovčegom patrijarha Irineja

PITANJE KOJE MNOGE MUČI: Zašto nema cveća na sahrani patrijarha Irineja? Pokojni Pavle čak i napisao tekst protiv donošenja

BEZ TRENINGA: Pet gradova u Srbiji uvelo DODATNE MERE, zatvorili bazene, sale, teretane

– Mene vaše mišljenje ne zanima, ja ću se ponašati kako ja želim i nemojte vi meni da govorite šta treba da radim, to možete tako sa svojim ukućanima a ne sa mnom – odbrusila je ova takmičarka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter