Izvor:
14.02.2019 u 18:42
0

ŠOK! VUK ĐURIČIĆ SUROVO ISKREN! „KADRIĆ JE POTPUNO BEZLIČAN LIK!“ Pobednička kruna Elvina Kadrića se drma? Fanovi ga napuštaju?!

U emisiji "Upoznajte Parove" je nikad zanimljivije. Voditeljka Jelena Petković je okupila sjajnu ekipu gostiju koji iznose svoje mišljenje bez dlake na jeziku.

Za sada najžešći u svojim opaskama je Vuk Đuričić koji je prijatelj i podrška Aleksandru Požgaju a koji je izneo kometare na račun svih takmičara kao i mišljenje ko je zapravo najbolji za rijaliti gledanost.

– Ovaj mali, Kadra on kao ima podršku, pošto sam gledao ovih dana. On je meni potpuno bezličan lik, po mom nekom ličnom mišljenju! Možda je on dečko dobar i tako dalje ali je rijaliti to- rekao je Vuk.

Da li će ovo uticati na podršku i fanove Elvina Kadrića?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter