Izvor:
09.08.2018 u 17:16
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Bilja Turšija otkrila o vezi između Mee i jednog od starešina „LETNJEG KAMPA“! Davao joj je 200 evra! (FOTO)

U emisiji ,,Upoznajte parove" Bilja Turšija je iznela šokantne infomarcije o vezi između Mee i jednog od starešina ,,Letnjeg kamp".

Naime, nakon jučerašnjeg sukoba u studiju između Irme Sejranić i Mee, Bilja Turšija pozvala je Sejranićevu da joj pruži podršku, te je danas svojim prisustvom u današnjoj emisiji to i dokazala.

Anđela je pitala Bilju da ispriča priču koju je ispričala u šminkernici, tokom pripremanja za emisiju:

Vidi Anđela, sve ono što je rekla Mea juče ništa nije tačno. Evo ja ću da ti kažem, Mea je mnogo puta dobijala pare od Ere Ojdanić za kartu kako bi došla u Srbiju – ali to nije sve, Bilja nastavlja da šokira, te dodaje – Ali spavala je i kod njega u motelu, sad da li je imala nešto, verovatno je imala, jer ne bi čovek slao pare za džabe

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter