Izvor:
30.05.2017 u 04:46
0

SRBOLJUB SE UMEŠAO U SVAĐU IZMEĐU DVA BRATA: Dok se vi svađate, neko treći će zauzeti prvo mesto!

Srboljub Subotić večeras je tokom poligrafa na kojem su braća Dragojević istakao da će neko treći uskočiti i zauzeti prvo mesto upravo zbog toga što se oni svađaju.

– Njih dvojica se ne bore za prvo mesto, a neko treći će da uskoči i da zauzme prvo mesto. U ovoj priči, sutra ćete skočiti jedan za drugoga, a njih dve će sutra da nastave dalje. I moj brat i ja smo imali svađe, to je normalno – rekao je on.

– Ti voliš tako perfidno i lukavo da je spuštaš, to sam video. Ona nikada nije rekla za Dejana ružnu reč. Ti lukavo uskačeš, pratim te od početka, uvek gledaš da je čačneš – rekao je David.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter