Izvor:
08.12.2019 u 16:27
0

STAMATOVIĆ STREPI OD POŽGAJA: Milijana konačno otkrila PRAVU ISTINU o odnosu između nje i bivšeg političara! (FOTO)

Milijana Božić nedavno je otvorila dušu, i priznala da svog supruga Milojka Božića više ne voli, i tom prilikom otkrila da je zaljubljena u svog ljubavnika Nemanju Stamatovića, koji ju je nedavno verio.

OBAŽAVAM ORGIJE I DA VODIM LJUBAV U BIOSKOPU Pogledajte šta starleta obožava da radi u krevetu (FOTO)

Lepotica iz Pilatovića zavela je oženjenog cimera, koji je nedavno pokrenuo proces razvoda, te uskoro planira da se uda za čoveka koji je u 90-im godinama važio za strah i trepet na Beogradskim ulicama.

Stamatović već danima strahuje da će u raskošnu vilu kročiti Milijana nekadašnja simpatija, Aleksandar Požgaj.

ZVER OD 130.000 EVRA Ponovila se supruga Milana Borjana (FOTO)

Povodom toga, Božićeva je rekla da li se nekada desilo nešto između nbje i bivšeg političara, kao i da li je Nemanja sa razlogom zabrinut.

– Između mene i Požgaja nikada nije bilo ništa ni u rijalitiju, ni kada sam izašla iz istog, ja volim Nemanju – otkrila je Božićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter