Izvor:
15.03.2019 u 20:11
0

STRAVIČNO!PSIHIČKI MALTRETIRAO SVOJU VERENICU: Više ga ne mogu oprati ni DUNAV ni SAVA! (FOTO)

Nakon sinoćne vatrene žurke došlo je do oštre svađe Milutina Radosavljevića Milija i njegove verenice Marijane Marković.

Mili je bio oštar i pogan na jeziku, pa je u svom starom maniru žestoko "udario" na ličnost Marijane.

Mili joj je zamerio na alkoholu i na tome što je sedela sa Ilijanom Vagić do ranih sati jer se bojao da joj je "napunila glavu".

– Šta ti ima da sediš sa klošarkom do ujutru. Pitam te šta hoćeš od mene. Šta ti je uterala u glavu ujutru? Šta si umislila da si, jel' ti napunila glavu? Šta izigravaš ti, je li smradu? jel me provociraš. Klošarko jedna šta ti konkretno hoćeš od mene. Alkoholičarko bazdiš na alkohol, ti si klošarka i tu pripadaš, koji je motiv? jel si bolesna, jel vidiš da si aludirala na nešto. ja nisam ker da čekam stoku da uđe mrtvu pijanu devojku da mi uđe u krevet – rekao je Mili.

– Ne treba mi svađa ne treba mi da mi mašeš rukom, saberi se – rekla je Marijana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter