Izvor: HappyBSC
28.09.2020 u 20:59
0

STRUJA, LOPTICE, KOSMIČKO ZLATO…Bibini ŠOK planovi, spomenuo LEČENJE pomoću GROMA!

Zanimljive teme

SAZNAJTE I OVO…

EKSKLUZIVNO! „Gospodin je zaslužio GORE, ali ni ja sada ne spavam SAMA“: Ljupka OTKRIVA epilog DRAME

Ovo je FORBSOVA lista NAJBOGATIJIH: Pogledajte na kom mestu je jedini Srbin, i to Novak Đoković (VIDEO)

MARIĆEVA BOMBA U „ĆIRILICI“: Ekskluzivni gost koji ima o čemu da PROGOVORI! (VEČERAS, 21 SAT)

– Postoji kosmičko zlato, ista boja, težina, ali prilikom topljenja ispari – rekao je Biba.

On je spomenuo i „kugle“.

– Moj deda mi je jednom izvrnuo punu kofu loptica, manjih i većih. Kremen je loptasta munja, to je prvi nožić, kada se udara jedno od drugo, tu se ljuspaju nožići. Oni su sa time drali, to je oštro kao žilet – ispričao je Biba Karađorđu i Maji.

Biba je otkrio i svoje planove za dalje lečenje.

– Želeo bih da napravim pobudu sa visokom strujom, da bi imao lekovito svojstvo. Tu kuglu kada bi grom udario, ona bi skakutala. Kada bi neko našao tu kuglu, nebitno da li manju ili veću, sačuvaš u jednu kutiju, i kada ti nije dobro, samo staviš ruku, utrneš i sve izvuče iz tebe. Ima siva i braonksta boja. To je varničenje čestica – rekao je Biba.

Maja i Karađorđe su ga nemo gledali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter