Izvor: HappyBSC
25.11.2020 u 15:16
0

Sukob Coke i Gasttozza: NEMAŠ NI TRUNKE OBRAZA, OLOŠU!

Učesnici zabavno- humorističkog programa „Parovi“ su žestoko osudili Gasttozza jer je sinoć komentarisao Naidino prvo mesto na tabeli dok je učesnica Minja pričala svoju tešku životnu priču!

Ja sam napustio emisiju zato što mi je teško jako da takve stvari slušam i komentarišem. To je za mene nešto jako teško. Ja bih voleo da se takve stvari ne komentarišu – rekao je Gasttozz i dodao da smatra da je Coka monstrum jer je rekla da želi smrt Minjinoj majci!

OVO MORATE ZNATI

ISPLIVALI TAJNI DOKUMENTI IZ HAGA: Ovako je Tači priznao da je gledao kako OVK teroristi muče Srbe

VULIN OŠTRO: Kada ološ sa mreža piše za trogodišnjeg sina Vučića da je „pašče“, ne oglašava se nijedna NVO, ni Đilas, ni Jeremić

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NA HAPPY TV OTKRIVA: Idem u Strazbur i jedva čekam PRESUDU

HLADNI RADIJATORI NA MILJAKOVCU: Bez grejanja do večeras i u ovim ulicama na Dedinju

ČEKA SE NASLEDNIK PATRIJARHA IRINEJA: Četvorica vladika glavni kandidati za poglavara SPC

 Gasttozz je licemer koji sve radi zbog kadra. Najveći smrad koji postoji u rijalitiju. Ti sve radiš zbog publike, fanatika i sebe. Sram te bilo smrade jedan! Ja svoje dete ne udaram ni po guzi, i ne mogu da zamislim tu ženu, majku! Zato sam tako reagovala. – odgovorila je Coka.

 U svađu se umešao i Nikola Lakić koji je stao u odbranu svoje lepše polovine. Lakićeva sestra Neda, nemo je posmatrala ovaj sukob. Ona smatra da je Nikola zbog Coke Tasić na udaru cele vile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter