Izvor:
15.11.2018 u 00:03
0

SVAĐA NEVIĐENIH RAZMERA: Jedva sprečen fizički obračun: IRMA I IZABELA ŽESTOKO ZARATILE!(FOTO)

Večeras je u najpopularnijoj vili na Balkanu "Parovi" došlo do žestokog obračuna dve učesnice Izabele Alijoski i Irme Serjanić, koja se inače večeras vratila kao "Otpisani učesnik".

Izabela i Irma su najpre počele da se prozivaju na račun izgleda, a onda su krenule i surove provokacije, što je Izabelu načisto izbacilo iz takta:

– Ja predlažem da Irma ostane, i da se uvede Vuk Đuričić, koji je prethodne sezone Irmu, tako lepo i slatko pedalirao. Sredi kosu raščerupana kokoško, promeni frizeru, oporavi glas i popravi zdravlje. Bolje ti je da izađeš i da zaradriš, pošto si se žalila da ne pevaš i da ne možeš da uđeš u studio da snimiš pesmu – izjavila je Izabela

– A ti prestani da širiš noge gde stigneš – uzvratila joj je Irma.

Besna i izrevoltirana Izabela Alijoski je zatim krenula na Irmu, i stavila joj žvaku u kosu, međutim nije očekivala da će Irma burno odreagovati.

Srećom, fizički obračun uspelo je da spreči uvek spremno obezbeđenje, te se situacija u vili ubrzo promirila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter