Izvor:
06.12.2016 u 03:24
0

Sve mu krenulo nizbrdo nakon raskida: Miki više nije isti čovek, niko ga ne prepoznaje! (foto)

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić koji je javnosti postao poznat po učešću u raznim srpskim rijalitijima, a posebno u najpopularnijem šou programu "Parovi", izgleda da je rešio da okuša sreću na kocki, pošto mu u ljubavi ne ide najbolje.

Naime, bivši učesnik zemunske luksuzne vile i glumica Anđela Lakićević sa kojom se smuvao tokom boravka u rijalitiju, raskinuli su pre nekoliko nedelja, ali su izgleda ostali u dobrim i prijateljskim odnosima.

No, dok Anđela vredno snima nove epizode serijala "Provodadžija" zajedno sa voditeljkom Bojanom Ristivojević, Miki igra kladionicu! On pažljivo bira utakmice na koje tipuje, no izgleda da nema sreće u tome pošto je odigrao dva tiketa koja mu nisu prošla.

Šta reći, a ne zaplakati – napisao je on, a zatim dodao da je u neverici i da tiketa ima još, ali ne bi da ih objavljuje, da ne ispadne da se kocka. Izgleda da Mikiju baš ne ide posle raskida, dok je Anđela ispunjena na svim poljima, a posebno poslovno.

Happytv.rs
Foto: Instagram/mikidjuricickupinovo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter