Izvor:
06.12.2016 u 04:08
0

Ne odustaje od bivše snajke: Goca našla način da POMIRI Gasttozza i Mariju!

Da ljubavna veza Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gasttozza nikako ne miruje, pokazuje i novi incident koji se desio na jednoj privatnoj zabavi koju je pobednik treće sezone najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" napravio.

Kako prenosi Skandal, Nenadova majka Goca dovela je na Gasttozzovu zabavu njegovu bivšu devojku i verenicu sa kojom je on u odličnim odnosima, pa je zbog toga Dukićeva napravila haos.

Goca je smatrala da tu nema ništa loše jer je ta veza odavno završena, pa je na zabavu povela njegovu bivšu devojku da joj pravi društvo. Međutim, Zorici nije bilo svejedno, pa je napala Gasttozza. Iako je on govorio da tu nema ništa nego su njih dve ostale dobre prijateljice, ipak se to Zorici nije dopalo, a svi prisutni su pomislili kako je Goca definitivno rešila da uništi vezu njenog sina i Zorice.

Ipak, Goca se izvinila Zorici i brisala joj suze pričajući da joj nije bila namera da je povredi, prenosi Skandal.

Kako se sve završilo, ne znamo, ali pretpostavljamo da su bivši učesnici izgladili odnos.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter