Izvor: HappyBSC
05.08.2020 u 13:03
0

SVI NA NOGAMA! BRUTALNE UVREDE: On je tu da je podseti na mračne tajne iz prošlosti

Sukob Masttora i Sanje Mirkov je digao na noge celu vilu.

Takmičarka osme sezone gigantskog rijaliti programa „Parovi“  Sanja Mirkov se potpuno promenila od kada se zbližila sa Strahinjom. 

Iako je oduvek pokušavala da bude fina i čedna i da odaje sliku takve žene, mračne tajne iz prošlosti poput barske stolice je vrate u realnosi. 

S obzirom na to da često zaboravlja na istu ovog puta ju je Masttor Lumbila podsetio i nakon šamara otrežnjenja nastao je žestok sukob. 

OVO MORATE ZNATI

DEFINITIVNO, JEDNO IME JE POSEBNO IZNENADILO! U Skupštini Srbije formirano je sedam poslaničkih grupa!

UHAPŠEN MANIJAK IZ NIŠA: Gurao telefon ženama ispod haljina pa slikao, one nisu znale!

DOKTOR KON O DETALJIMA NOVE ŠKOLSKE GODINE: Časovi od 30 do 35 minuta

IMAJU RAZLOG: Grci neće u Hrvatsku!

– Sanja mnogo laže. Ne zna se više šta priča i šta izmišlja. Govori kako joj se ide kući a u stvari je sve laž, ona bi ostala još deset godina ovde – rekao je Masttor Lumbila. 

Kako će se razvijati dalje situacija saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter