Izvor:
17.02.2019 u 03:27
0

SVI SU MISLILI DA SE VOLE, A ONI SE OBOŽAVAJU: Ivan i Jelena izjavili jedno drugom LJUBAV na najlepši mogući način! (FOTO)

Nakon "Roditeljskog sastanka" koji je pobrao sve simpatije publike, usledio je "Parougao" Ivana Marinkovića i Jelene Ilić.

Aktuelni verenici, koji su svoju ljubav otpočeli u luksuznoj zemuskoj vili, pred milionskim auditorijumom izjavili su šta najviše cene jedno kod drugog.

Led je probila lepša polovina, a Jelenine reči odisale su toplinom i nežnošću:

– Kod mog budućeg supruga najviše cenim humor, intelekt, a onda i s*ksualnu energiju. Posebno volim što je, sa svojim 39 godina, često detinjast, a nas dvoje kao takvi, činimo savrešen spoj – reka je Ilićeva, a potom dodala da se već oseča kao da je u braku.

Sa druge strane, iskusni rijaiti takmičar rekao je nešto što je iznenadilo mnoge:

– Nakon razvoda od bivše supruge, bio sam strogo protiv još jednog braka. Otkad sam upoznao Jelenu, probudila se u meni želja za svim tim ponovo. Posebno volim da slušam njena zrela razmišljanja o zajedničkim planovima kada napustimo vilu – objasnio je Marinković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter