Izvor:
13.12.2017 u 02:09
0

TEODORA POSVEDOČILA: Otkriveno šta je Milan Tarot uradio Dalilinoj mami!

Verbalni obračun Dalile Dragojević i Milana Tarota se nastavlja.

Dalila je zahtevala da se Milan izvini njenoj majci zbog ponašanja prema njoj u finalu pete sezone.

Mnogima nije bilo jasno o čemu se radi, jer su govorili "u šiframa", a potom je Dalila rekla da Teodora Radoičić zna za celu priču.

Teodora je stala na Dalilinu stranu i ispričala o čemu se radi:

– U studiju Milan je uhvatio Dalilinu majku za zadnjicu i žena je normalno reagovala i odbranila se – rekla je ona, a Dalila je nastavila.

– Sram te bilo! Umesto da mi se izviniš za sve i da završimo tu priču, ti si još bahat – rekla je Dragojevićeva, a Milan se branio:

– O čemu ti pričaš, ženo. Da je tako, mene bi izbacilo obezbeđenje, postoje kamere. Kako smeš da lažeš. Ja sam tvoju mamu sreo na moru i gledao joj u dlan – rekao je Milan, a Dalila mu je poručila da ne laže, jer njena majka ove godine nije ni otišla na more.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter