Izvor: HappyBSC
25.11.2020 u 13:30
0

TETURA SE I OPTUŽUJE! PIJANSTVO U VILI: Otkriveno ko je kriv za njeno POSRNUĆE (VIDEO)

U ekskluzivnoj vili Gasttozz je rešio da otvori sve karte i skine maske svim takmičarima. 

Nenad Marinković je poznat da se ne meša u tuđe sukobe, ali ovog puta je kako ističe bio isprovociran lažima, pa je stao u odbranu Violete. 

Sve je počelo komentarom kršnog Crnogorca da je Violetin postupak ravan neinteligentnm ljudima te da je sama kriva za sve što joj se dešava u vili s obzirom na to da je popila više nego što treba.

OVO MORATE ZNATI

ISPLIVALI TAJNI DOKUMENTI IZ HAGA: Ovako je Tači priznao da je gledao kako OVK teroristi muče Srbe

VULIN OŠTRO: Kada ološ sa mreža piše za trogodišnjeg sina Vučića da je „pašče“, ne oglašava se nijedna NVO, ni Đilas, ni Jeremić

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NA HAPPY TV OTKRIVA: Idem u Strazbur i jedva čekam PRESUDU

HLADNI RADIJATORI NA MILJAKOVCU: Bez grejanja do večeras i u ovim ulicama na Dedinju

ČEKA SE NASLEDNIK PATRIJARHA IRINEJA: Četvorica vladika glavni kandidati za poglavara SPC

– Meni su ovo gluposti. Ovo što je Violeta uradila rade ljudi koji su slabići i nemaju hrabrosti, pa popiju i tada misle da su ja i u takvim situacijama se „hvataju“ dece – počeo je Vuletić i dodao da je Gasttozz njemu krišom sipao vinjak ali da je on to shvatio pa ej dao Violeti. 

Nakon ovih reči nastala je drama.

– A ti si znači kriv što se Violeta napila?! Em se zaljubila u tebe, em si je napio- rekao je iznenađeno Nenad, ali je Mladen imao repliku i na ove optužbe:

– Ja nisam Gasttozz, ja neću da pijem! 

Njih dvojica su se ironično sukobila dok je Mladen u svom maniru nastavio i dao podršku Lakiću da tuži Violetu i kako kaže uzme joj sve što ima. 

Kako je izgledao sukob možete videti ispod teksta u video-prilogu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter