Izvor:
21.11.2019 u 07:10
0

U PROŠLOSTI NIJE BIO ANĐEO: Milojko izlazio sa mnogo žena dok je bio u braku?! Ovo još niko nije čuo! (FOTO)

OKREĆE NOVI LIST: Lepa rijaliti takmičarka mu je UKRALA SRCE! Sve druge su pale u ZABORAV! (FOTO)

Milojko Božić bio je u Tajnoj sobi kako bi Merlinu ispričao sve što oseća. Uglavnom je pričao o svojoj ženi Milijani Božić:

Ona je mene gledala kad sam došao iz bolnice, bila je sa mnom dva meseca pa smo onda došli ovde, što znači da ona nije ni tri meseca bila sa mnom! Onda se ona zaljubila, pa me je varala i nisam joj mogao dati sve što je tražila. Jel vi možete da date nešto nekome, a taj vas vara? – pitao je Milojko.

Jel ste vi nekad varali svoju partnerku – zanimalo je Merlina.

Nikada! Nikada nisam prevario svoju ženu. Dok sam bio u braku nisam varao. Ali, šta da vam kažem? Rekao sam joj da ne pravi probleme ovde, ali eto, desilo se ono sa Požgajem – ispričao je Milojko.

UŽIVA NA NJEGOVIM GRUDIMA: Pavao i Anastasija NIKAD PRISNIJI! Njihova veza postaje SVE OZBILJNIJA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter