Izvor:
14.04.2017 u 07:26
0

U SVEMU TREBA DA BUDEMO UMERENI: Da bi došli do ljubavi, moramo da razumemo druge ljude!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", imali su priliku večeras da razgovaraju sa biografom patrijarha Pavla Jovanom Janjićem i astrologom Dušanom Veličkovićem.

Jovan i Dušan su izneli šta za njih predstavlja ljubav i na koji način se dolazi do nje.

Tek kada dođemo do ljubavi, tada možemo da osetimo jedinstvo sa Bogom. Bog nikada ne zna da kaže ne dam ti, on uvek da. Da bi došli do ljubavi, mi moramo da razumemo druge ljude i da se saosećamo sa njima. Dok ne dođemo do nivoa ljubavi koju delimo, onda smo mi ljubav koja hoda, i ruka Božija. Kad dođemo do tog nivoa, mi više ne privlačimo ljude koji nas maltretiraju i provociraju. Vera je nešto što se vežba. U svemu treba da budemo umereni i da adekvatno procenimo svoje sposobnosti – rekao je Dušan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter