Izvor:
10.10.2017 u 07:31
0

UDES KOJI SE ZAVRŠIO PUCNJAVOM: Đusa zamalo nisu UBILI!

Poznati reper Đus preživeo je svoj prvi Parograf.

Poslednje pitanje za njega je glasilo: Da li ti je život bio ugrožen?

Reper je odgovorio sa DA.

Rekao je da mu je život bio ugrožen bar dva puta.

-Imao sam dve situacije. Bio sam na jednoj svadbi , nešto smo se posvađali. Sednem ja u kola i krenem ka kući. To je raskrsnica bila, meni je bilo zeleno svetlo i ja sam išao pravo ali u poslednjem momentu skrenem. U toj traci tad nije bilo nikog, ali je doleteo ubrzo auto. Sreća nije niko povređen. I izlazimo kreće rasprava, taj lik mi je tražio 500 evra ili ključeve auto. On tu nešto prilazi i gurne me malo. I u tom momentu on mene nabode. I ja ga uhvatim za kragnu i udarim u vuglu jedno deset puta. On pao na auto i ja vidim nije mu ništa. I ja krenem ka kolima i uzimam francuski ključ i udarim ga u slepoočnicu. Njemu kreću da trokiraju oči i krv a on ne pada. Kada sam zamahnuo opet da ga grunem ispao mi ljuč. On je onda krenuo ka kolima i kapiram da ima pištolj. I ja tu krećem ka sporednoj ulici u taksi da pobegnem. Kad ono taksisti zatvaraju prozore. Ja se okrećem on ide ka meni sa prangiju. Ja palim u prvu sporednu ulicu i čujem on puca, prazni šaržer. I čujem škripu guma i on otišo. Ja se peške vratim na svadbu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter