Izvor: happybsc
06.09.2020 u 12:16
0

Vesna Rivas se SKINULA U KUPAĆI! Pogledajte kako IZGLEDA čuvena učesnica rijalitija! (FOTO)

Vesna Rivas pre nekoliko dana bila je gost u vili „Parova“. Bivša takmičarka je ušla na kratko kako bi pomrsila konce ostalim učesnicima.

Neki su joj se obradovali dok sa druge strane, ima i onih koji ne simpatišu ovu temperamntnu plavušu.

O Vesninom životu van rijalitija zna se tačno onoliko koliko ona to dozvoljava. Rivasova redovno kači fotografije na Instagram profil, gde njeni fanovi mogu biti upućeni u to šta trenutnoi radi i čime se bavi.

PROČITAJTE JOŠ…

KRIVIČNA PRIJAVA protiv Mila Đukanovića!

Pompeo primio Hotija u Vašingtonu! PODRŽAO nastavak DIJALOGA Beograda i Prištine!

Posle Vašingtona Vučić ima VAŽAN SUSRET u Briselu!

ZAUSTAVILI GA NA ULAZU! Novaku nisu DALI da UĐE na TERENE US OPENA, evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija nedavno je bila na moru, a na jednoj od fotografija možemo  je videti u kupaćem kostimu dok uživa u plivanju.

Ona je uz fotografiju postavila i komentar

– Veliki morski poljubac vam šaljem prijatelji, još malo ovog raja i vraćam se kući, odmorna, raščišćenih misli i odluka, novih planova i iščekivanje radosnih dešavanja. Zadnji minut sam ugrabila da pobegnem na pravi odmor, a pravi je za mene samo morski, i to mi je što mi je do zime, kada je u planu Dubai, no otom potom. Već od nedelje i ponedeljka me čeka hiljadu obaveza i divnih susreta… Tek ćemo se družiti. Voli vas vaša Vesna – napisala je ona.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter