Izvor:
23.06.2019 u 12:43
0

VESNA RIVAS UPLAKANA ZA NEDELJNIM RUČKOM: OVO je razlog zbog čega lije GORKE SUZE!

Vesna Rivas nije u dobrom raspoloženju jer se "pokačila" sa bliskom osobom Jovanom Novaković Šmizlom.

– Ona je bila očevidac situacije kada je Aleksandra skočila na Požgaja a onda se Šmizla umešala da glumi karate, a onda je Vesna potvrdila kako je bilo jer Požgaj nije ništa kriv. Ona je bila pravičn, jutros smo ustali Conja je počeo da viče, Šmizla je opet počela da pametuje nešto, a onda se Vesna posvađala – rekao je Mili.

– Bilo je generalno napeto veče, Alekasandra je prišla Požgaju pa je započela svađa, Aleksandra je njega iz čista mira gurnula, on je pao na trosed. ja govorim i pričam istinu, to je najjeftiniji biti u životu. On je nju u jednom trenutku, prirodno i normalno, dok je naskakala odgurnuo od sebe jer se odbranio od nje. Šmizla uvek kao skakavac kače ko god da se svađa, mi ćemo sve nasamo odraditi šta imamo, ona je dežurni Robin Hud za prijatelja familiju, rodbinu ali ne za sve ljude. Ispalo je da su u vili najnasilnije žene, nema veze što urade, nego hoće da izvuku du*pe i da uvale i njih – rekla je Vesna.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter