Izvor:
21.10.2017 u 21:23
0

VESNA RIVAS ZA HAPPYTV.RS: Svi pobednici, osim Gasttozza, su nestali posle „Parova“!

Da li ste iznenađeni odlukom publike da upravo Vas nominuje za izbacivanje?

– Ne, nisam iznenađena jer iskreno nazivanje stvari, situacija i opis ličnosti upravo dovodi do toga. Tri poluličnosti, nezrele i punih laži Ivan Marinković, Miljana i Brendon koje su psihološki profili dece od 12 godina su opisani od strane mene i taj deo publike, isti kao što su oni, su glasali za moje izbacivanje.

Čime mislite da ste isprovocirali takav njihov postupak?

– Tačno znam o čemu govorim jer sam se u to uverila nakon izlaska iz prethodna dva rijalitija i razgovora sa širokim narodnim masama. Bogu hvala takvi koji podržavaju njih, malo ih je. Oni koji podržavaju mene, mnogo ih je. Oni me i vraćaju ponovo i ponovo u rijaliti, da takve razotkrivam i stavljam na njihovo mesto.

Mislite li da imate šanse za pobedu?

– Naravno da imam i ja sam već odavno „pobednik“ u narodu, pobedila sam rijaliti i sada mi je već sve postalo smešno, svi novi likovi a veliki igrači ne smeju ni da uđu u vilu. Široke mase ili neće ili nemaju para za glasanje, u to sam se sama uverila. Pošto nemam nameru da organizujem glasače, kupovinu kartica i igram veštačku igru za borbu količine glasova i plasmana, verovatno nikada neću pobediti u ovoj „zvaničnoj igri“. Ali ono što je najbitnije i meni i ljubiteljima rijalitija iz sezone u sezonu, ja izlazim sve jača i jača na poljima života i ljudi koji koriste moje usluge van vile, i na TV i u astro svetu i u pevačkim tezgama, bitnije su mi te pobede nego jedna pobeda u „vili“ a napolju te nigde nema. Gde su napolju u javnosti „pobednici Parova“? Sem Gastoza drugi svi sede u četiri zida.

Smetaju li Vam prozivke da ste se „preselili“ u vilu a nemate šanse za pobedu?

– Tuđ novčanik odlučuje dokle ostajem i šta osvajam ovde. Ovde sam i sebe i ove „rijaliti igrače“ davno pobedila.

Šta mislite o aferi Teodora-Đus?

– Ne mislim.

Koga vidite na tronu „Parova 6“?

– Sem sebe, nikoga!

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter