Izvor:
15.06.2017 u 00:34
0

VRIŠTALA NA SAV GLAS TOKOM REKLAMA: Dalila se poverila Dejanu, priznala zašto je njena sestra poslata u dom!

Dalila Mujić večeras se rasplakala kada joj je novinar "Stara" Milan Milošević rekao da je njena sestra po ocu dala intervju u kojem kaže da je prošla pakao u domu i da je Mujićeva mogla da je izvuče odatle da je htela.

Ona je objasnila da to nije istina, a pošto su počele reklame, Dalila je istrčala napolje sa Dejanom.

– Kažu da smo iste. Ima jedna slika, otac me drži ja mislim. Ona je bila mala, mama se sve brinula o njoj. Jedna osoba iz moje porodice je uzela i odvela je, mama nije mogla da se bori sa njom jer je bliska sa mojim ocem. Porodica nije volela moju majku jer je ona uvek imala svoj stil. Ona se uvek lepo oblačila, a ove snajke su bile zamotane. Znala sam da mi je sestra promenila ime. Ta žena je bila prva ljubav mog oca, ona je umrla na porođaju. Majka mi je pričala da nikada nije preboleo tu ženu. On mi je ispričao, ta žena je bila pevačica. Moja sestra je volela moju mamu. Ne mogu da verujem šta se dešava – pravdala se Dalila svom mužu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter