Izvor:
15.06.2017 u 00:19
0

MUJIĆEVA SE GUŠILA U SUZAMA: Dalilina sestra prošla kroz pakao, niko nije želeo da joj pomogne! (FOTO)

Novinar "Stara" Milan Milošević večeras je u emisiji "Upoznajte Parove" gde je pročitao intervju koji je dala polusestra Dalile Mujić.

– Dalilina napuštena sestra kaže, nikada im neću oprostiti što su me dali u dom. To je polusestra koja je data na usvajanje, progovorila je prvi put o tome. Emina tvrdi da je to istina, ne slaže se sa nekim spekulacijama, ali svakako ova priča je izazvala veliku pažnju – rekao je on.

– Svi su mrtvi za mene, neću oprostiti Emini što me poslala u dom, prošla sam kroz pakao. Dalila je mogla da me nađe da je htela – pročitala je voditeljka Jovana.

– Moja majka je nije poslala u dom, iz doma je usvojila baka koja je Švabica. Njena pokojna majka je iz Bosne. Nije sve tako kao što se priča – tvrdila je Dalila kroz suze.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter