Izvor:
24.03.2019 u 00:49
0

„ZADAVAČ“ RAZNEŽIO ČITAVU NACIJU: Reči koje je uputio svojoj verenici dotakle su i NAJTVRĐA SRCA, a onda je takmičarima OČITAO BUKVICU!

Goran Vujičić-Vuya je pokazao svoju nežnu stranu više puta večeras.

-Enisino postojanje ovde je moje postojanje, znam da svi misle da me ona gasi, ali nije tako. Ja da nje nema bio poludeo, kao skoro svi ovde. Mnogi ljudi koji dolaze u "Upoznajte Parove" nam govore kako nas nema u novinama jer se ne svađamo, ne dramimo, itd. Ja ne znam kako mogu svaki dan, kao da se dogovaraju da se svađaju, a znam da nije tako. Ona mi svaki dan daje podršku, ljubav, ja ne mogu sa njom da se svađam. Ona zaslužuje sve najbolje, ja sam uvek tu za nju. I da ispadne, biću joj veran- obećao je Vuya.

Milutin Radosavljević-Mili je pokazao negodovanje, te je Vuya ustao.

-Je l' vam krivo što smo se verili? Meni je ovo bitan dan! Ja imam s*ks svaku noć, je l' ti krivo što ne može da ti se digne?! Nisam pet minuta imao da kažem koliko volim Enisu, i koliko mu je stalo! Jeste toliko klošari da ne možete da ispoštujete ovo?- Kazao je razgoropađeni Vuya, a potom je pozvao svoju verenicu da dođe.

Privukao je u zagrljaj, otplesao sa njom, a potom je poljubio.

Vuya je klekao pred Enisom.

-Hvala ti ljubavi što si mom životu dala novi smisao, što si toliko divna. Volim te- kazao je on i zagrlio je.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter