Izvor:
18.02.2019 u 17:52
0

ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Voljenka SPECIJALNO za Happytv.rs otkrila SNAŽNA OSEĆANJA koja GAJI prema Azariću! (FOTO)

Nekadašnji seks simbol bivše Jugoslavije i atraktivna učesnica luksuzne vile "Parova" Voljenka Ilić otvorila je dušu za happytv.rs, i tom prilikom otkrila intrigantne stvari iz rijalitija, te se dotakla i gorućih tema ovog šou programa u kojim je ona glavni akter.

Lepa pevačica je otkrila da gaji simpatije prema Alenu Azariću, ali i objasnila šta joj se najviše dopada na ovom cimeru.

Gledaoci su primetili da si veoma raspoložena ovih dana, a isto tako je Mili primetio da se kuća sija i blista, pa je izjavio da je uzrok toga upravo Alen Azarić. Da li je to istina, gajiš li simmpatije prema Alenu?

Pošto sam bila predsednica vile želela sam da svoju dužnost maksimalno ispunim, i uspela sam, na svoje veliko zadovoljstvo. Alen je čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ni ja nisam izuzetak, posebno u trenutnim uslovima gde mi je veliko osveženje upravo zbog načina veganske ishrane koju zajedno preferiramo , što nas je dodatno zbližilo. Moguće je da on ima uticaj na moje pozitivno raspoloženje – priznaje Ilićeva.

Koje su dobre, a koje loše strane strane Alena Azarića? Šta ti je tu upečatljivo kod njega, i šta ti se najviše sviđa? Da li je on tvoj tip muškarca, i da li bi se upuštala u neki odnos sa njim kada bi i on pokazao simpatije prema tebi?

Njegove dobre strane su očigledne jer je on dobronameran, spreman da sasluša, da posavetuje, ulije nadu, i isceli ukoliko je to moguće a one loše za koje se nadam da je verom i molitvnom uspeo da koriguje možda nikad neću ni uvideti. Sviđa mi se njegov pozitivan stav prema životu, i skormnost uprkos uspesima koje je postigao, a o čemu svedoče mnogi izlečeni ljudi. Samim tim što je vegan već je moj tip muškarca u duhovnom smislu, a pošto sam čitav život vegetarijanka oduvek mi je izbor muškaraca bio sužen pa sam često bila prinuđena da odstupam od svojih principa što je oduvek dovodilo do kraha veze, jer je idealan muškarac za mene definitivno biljojed, snažan i plemenit. Ne preferiram tigrove i lavove, a posebno zauzete muškarce. Alen je naglasio koliko voli svoju ženu, i time jasno stavio do znanja da između nas ne može ništa da bude – rekla je Voljenka.

Dina Galorini ti se često poverava, i u tebi pronalazi vernu sagovornicu. Da li ti to pomalo smeta, ili pak opterećuje? Smatraš li da između Dine i Bakija B3 postoji nešto više od prijateljstva?

Zavolela sam Dinu svim srcem i uvek sam spremna da je saslušam i posavetujem, iako često nemam adekvatno rešenje, jer ona ratuje na više frontova. Dina i Baki su ostvarili prijateljski odnos na samoj granici, i nastaviće sve do kraja da "plešu na ivici" – zaključuje Ilićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter