Izvor:
31.12.2017 u 04:47
0

ZARATILI: Gasttozz poručio svima da ne veruju Mireli, a ona mu uzvratila onako kako niko nije očekivao!

Nenad Marinković Gasttozz izneo je svoje mišljenje o Mireli Lapanović, koje je izazvalo burne reakcije od atraktivne učesnice rijalitija.

Uzavrela atmosfera u vili "Parova" nastala je nakon što se u program uključio Neša. Pale su teške reči između Milija, Vesne i Marka, a taman kada se stišala situacija, Gasttozz je opleo po Mireli.

– Žena i muškarac za mene nikada neće biti isto. Žena je jedno sveto biće, ali ako je spremna ovako da pređe preko emocija, to je za mene gotova priča. Mireli ne verujem nijednu jedinu suzu. Marko je tu strejter totalni, a Mireli je svoje emocije pokazala u tuš kabini. nijednu suzu joj ne verujem. Neši ovo ne treba, a ako mu Marko nije otvorio oči, neće niko, ali šta da mu radimo – bio je brutalan Gasttozz, ali ni Lapanovićeva nije dala na sebe:

– Šta sad? Ja ne smem da pomenem Naidu, a ti pominješ Nešu. Sram te bilo, balavče jedan! Samo si s ku**ama bio – rekla je Mirela, a njihovi cimeri su jedva smirili čitavu situaciju.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter