Izvor:
10.11.2019 u 10:54
0

ŽENE DOVODI DO LUDILA: Pavao pričao o svojim VRELIM AKCIJAMA! Svakoj je pružio OGROMNO ZADOVOLJSTVO! (VIDEO, FOTO)

PONUDA KOJU DO SADA NIJE DOBILA: Prešao 2000 kilometara samo da bi NJU OSVOJIO! Svi njeni udvarači PALI U ZABORAV! (VIDEO, FOTO)

Pavao Vladilo važi za jednog od privlačnijih momaka u vili "Parovi". On je uspeo da šarmira većinu devojaka. Ne može od njih ni da diše! Međutim, on i u spoljnom svetu ima razne ponude:

Sedi ona i pita me da li je bilo dobro. Ja joj odgovorim da jeste. A ona me na to pita da li mogu još! Majke mi, kunem ti! Reko pa mogu probati! I mi kod nje u sobu i za pet minuta ona gotova i kaže mi da se gubim! I ja šta ću, obučem gaćem i odem – ispričao je Pavao Miliju. Kasnije je to ispričao Slađi Petrović i Kiki Nikolić:

Jednom sam se baš napio i nisam se bas mogao snaći, ali su me njih dve doslovno izj**ale! Nisam ih poznavao – objašnjavao je Pavao.

Slične stvari su se dešavale i Miliju Radosavljeviću koji je takođe sve detaljno ispričao:

Zvala me na gajbu. Htela je da s njom imam s*ks i dobro mi je p**ila

OBEZBEĐENJE MORALO DA IH RAZDVAJA: Jelena i Đina se posvađale zbog KNJIGE i PELENA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter