Izvor:
18.05.2017 u 15:13
0

ZERININA MAJKA OČAJNA ZBOG BOLESTI ĆERKE: Od rođenja boluje od retkog tumora, tri puta smo je spasili smrti!

Sarajka Zerina Hećo napravila je pravu pometnju ušavši u vilu "Parova" pošto kontroverze o njoj i njenom privatnom životu samo pljušte.

Ipak, sama Zerina veoma malo priča o sebi. Osim što je priznala da je razvedena i da ima ćerku, sve ostalo krije, između ostalog i da boluje od teške bolesti. U pitanju je redak oblik tumora stomačne duplje koji joj je otkriven u 14. godini kada su je lekari prvi put operisali.

Od tada do dana današnjeg Zerina živi u specijalnim, bolesti prilagođenim uslovima, jede samo "leš" hranu, zabranjeni su joj alkohol i gazirana pića, a neretko i gubi svest, pa je pod stalnim lekarskim nadzorom.

Njena majka Sanela Mašić kroz suze je ispričala za "Star" da joj je veoma teško dok gleda ćerku kako iz dana u dan biva pod sve većim stresom, koji je njen veliki neprijatelj i ne krije da joj je ćerka teško bolesna.

Od trenutka kada je moja ćerka rešila da uđe u rijaliti, ja nemam mira! Redovno sve pratim i mnogo mi je teško jer sam jedna od retkoh koja zna kakve muke moja ćerka prolazi od svoje 13. godine kada joj je u Sarajevu dijagnostikovan redak oblik tumora. Ona je inače odmalena imala jake bolove u predelu stomaka, međutim tek kada su je doktori otvorili na operacionom stolu u njenoj 14. godini, pronašli su joj taj tumor koji se jako teško otkriva, a od kojeg boluje od rođenja. Od tada naš život postao je pakao – ispričala je Zerinina majka, a potom je dodala:

Prilikom operacije koja je trajala četiri ipo sata došlo je do ozbiljnih komplikacija. Zerinu su sekunde delile od smrti, ali zahvaljujući doktoru Dizdareviću sve je nekako dovedeno u red i povratila se u život. Posle toga jedno vreme je bila dobro, ali je ponovo dobila bolove. Posumnjali su tada da ima tumor i na želudcu, pa su joj nakon testiranja patoloških isečaka otklonili 170 centimetara tankog creva i tumor veličine četiri centimetra, što je za medicinu veoma veliko. Zerina ne voli da priča o tome, ali samo rezovi na njenom stomaku pokazuju koliko se jadnica napatila.

I mada o teškoj bolesti priča bez dlake na jeziku, Zerinina majka nije želela da prokomentariše priču da je Zerina dobila na poklon silikone od jendog minista u BiH.

– Nikakav ministar niti bilo ko ne stoji iza finansiranja ćerkinih silikona, već ona sama. Ona kao student ima redovna primanja koja ležu na moj rčaun. Ja sam lično podigla kredit za te silikone i otplaćujem ga njenim novcem.

Izvor: Star
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter