Izvor:
22.03.2019 u 23:59
0

ŽESTOKO U SUĐENJU! NA DNEVNOM REDU TRUDNA COKA: Napad Ivana i Jelene stavljen na STUB SRAMA!

Ivan Marinković i Jelena Ilić imalu su seriju napada na trudnu Aleksandru Tasić Coku ali jedan je obeležen za anale.

Spaho Sulejman je žestoko uskočio u svađu i zapretio "ko dira Coku imaće mene na grbači".

Nakon ponovnog puštanja "VTR-a" postavilo se pitanje da li su provokacije prema trudnici dozovoljene jer je i dalje rijaliti igrač:

– Bez obzira što je to Coka i što je trudna, ona ima izbora da ne bude ovde. Pošto je odlučila da ostane onda će i doživljavati neprijatnosti na ovaj ili onaj način. Spaho je skočio i postavio se kao zaštitnik i vređao je Jelenu pogrdnim imenima i ona je izrevoltirana krenula na njega – rekla je astrolog Luna.

– Ne može žena trudna bilo gde da se nalazi, ona je trudna i u drugom stanju i napad na nju nije dozvoljen. To što je u rijalitiju ne amnestira tog napadača jer je ona trudna u rijalitiju i napolju podjednako – rekla je astrolog Jovana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter