Izvor:
25.09.2018 u 12:27
0

ŽIZELA DOBILA SVOG BUFTU: Rasturiće mu brak zbog LJUBAVI!? (FOTO)

Ružica otkrila u koga se Žizela zaljubila.

Tokom popodnevnog druženja sa takmičarima luksuzne vile, Ružica Veljković ispričala je anegdotu sa žurke.

– E, ti ćuti, ti si se zaljubila u Conju i samo se sad praviš tu. Odlepila si totalno za njim – započela je Ružica.

Kako je poznato, Ivanina ne preželjana ljubav, koju ona očekuje da uđe na vrata vile je, izvesni Bufta, ali sada se izgleda situacija promenila.

Celo veče dok je bila žurka sve mu govoriš da ti ne prilazi, a ovamo sve juriš za njim, videla sam ja sve – nadovezala se Ružica.

Meni ne treba oženjen čovek – izjavila je Ivana, koja je crvenela na Ružičine reči, a zatim je prokomentarisala od koga se najmanje očekuje u sedmoj sezoni:

Ja sam malo pala dole sa ljudima za stolom dok setim, jer uvek ispadnem kreten

A potom joj se obratio Conja:

Ivana ti znaš da kada god spavamo u krevetu da se ja okrenem leđa, a ti čim se skloni bubica, ona mi kaže ,,što si me uhvatio“, namerno da bi se ja razveo od žene – ali ga je Žizela prekinula:

Kao prvo, on se meni uvalio u krevet, a onda hoće samo da igra sa mnom – ali ono što je nasmejalo cimere u vili je to što je Ivana nazvala Conju Buftom.

Da li je ovo novi Žizelin Bufta?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter