Izvor:
18.01.2018 u 02:52
0

ZORICA DUKIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Gasttozz i ja nikada nećemo biti zajedno, sa Naidom bih popila kafu ako… (foto)

Ulazak naveliko poznate rijaliti zvezde, Zorice Dukić, u šestu sezonu "Parova", i to po drugi put, pruvukao je veliku pažnju javnosti.

Gotovo da svaka njena rečenica podigne veliku prašinu u najpopularnijoj vili, a šta o aktuelnom boravku u vili "Parova" misli, govori samo za čitaoce Happytv.rs.

Sinoć si umalo zaratila sa cimerima iz vile "Parova" dok ste diskutovali o obilaženju luksuznih restorana i jahti. Koliko te je sve to pogodilo?

– Umalo je zaratila Nina, ne ja. Mene su samo pitali za sliku sa Kopaonika. Ovde niko ne može da me povredi, jer ja znam ko sam i komentari učesnika mi nisu bitni.

Da li je zaista moguće da ste Gasttozz i ti samo prijatelji nakon onolike ljubavi? Zar ništa ne budi u tebi kada ga ugledaš?

– Nenad i ja smo samo prijatelji, i sa moje strane će tako i ostati, a verujem i sa njegove.

Rekla si da bi volela da popiješ kafu sa Naidom. Misliš li da je i ona tog mišljenja? Šta bi se desilo kada bi ti zamerila na nečemu, da li bi joj uzvratila nekom opaskom?

– Nisam rekla da bih volela da popijem kafu sa Naidom, već da ne bih imala ništa protiv da to uradim ukoliko uđe u rijaliti.

U kakvim si odnosima sa Markom Perovićem? Ponovo počinjete da se obračunavate kao nekada.

– Ja sam osoba koja ne zaboravlja ružne reči koje su mi izgovorene. Sada sebi "komunikacijom" sa tim osobama samo olakšavam boravak u vili, jer ne želim da slušam sve iz početka.

Mili te je zamolio da povučeš sve tužbe protiv njega. da li ćeš to učiniti i oprostiti mu sve?

Neću povući tužbe, jer on nema granice i moraće da "plati školu".

Niko nije mogao da očekuje da ćeš se zbližiti sa Snežom Jovičić. Otkud to prijateljstvo, misliš li da je iskrena i da ostali preteruju kada su u pitanju napadi na nju?

Sa Snežom se nisam zbližila niti sam imala konflikte sa njom. Komuniciramo, zamerim joj kada mi nešto zasmeta, sve kao i sa ostalim učesnicima.

Sve vesti iz rijaliti programa "Parovi" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter