Izvor:
12.09.2018 u 16:06
0

ZORICA RADOJKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: „Ukućani su SUJETNI I LJUBOMORNI, jer sam BOLJA od njih! (FOTO)

Od prve večeri, Zorica Radojković, napravila je pravu pometnju među takmičarima i ubrzo postala miljenica naroda.

A, sada ekskluzivno za happytv.rs, otkriva detalje iz vile koje niste znali.

1.Zorice, ti važiš za jednu od dominantnijih žena u vili, ali isto tako su te stanari proglasili i za najiritantniju. Da li smatraš da je razlog epitetu koji su ti nadenuli, zapravo ljubomora jer te gledaju kao konkurenciju ili je ipak nešto drugo u pitanju?

– Drago mi je da me prati takav epitet, potrudiću se da to bude u još jačem, ali lepom svetlu. Čista ljubomora i sujeta. Niko ne voli bolje od sebe. Njima smeta što sam glasna, ali braniću se još glasnije, smatram da su se stari istrošeni igrači, uplašili za svoju poziciju jer su u meni videli novu rijaliti zvezdu. Oni nemaju šta novo da pokažu, pa se vezuju za nove, interesantnije ljude.

2.Više puta si rekla, kako te je sramota zbog "akcije" koju si imala sa Igorom i kako on nije ispao džentlmen kada je bez dlake na jeziku prepričao šta se zapravo dogodilo ispod "jorgan planine".Njegova i tvoja verzija se ne podudaraju, a mi želimo da čujemo i tvoju stranu priče. Da li te je dejstvo alkohola opustilo, te si se prepustila strastima?

– Ko je Igor? Da, kajem se, jer je on oličenje ponašanja kako muškarac ne sme da se postavi. Došao je kasnije i video je da sam ja popularna, samim tim se prikačio za mene, jer je znao da će se o tome pričati i pisati. On je tokom prošle noći ispričao istinu, da je to bilo oralno zadovoljstvo,a ne seks, za seks biram momka svog kalibra.

3.Svesna si da većina takmičara ima taktiku kako bi došli do pobede. Ko je po tvom mišljenju dobar rijaliti igrač, a kome nije mesto u vili?

– Žao mi je što se taktikom osvajaju simpatije gledalaca. Vređanje, psovanje, uvrede i fizički kontakt nisu karakteristike pravih rijaliti igrača i zbog toga ne smatram ni Ivana, ni Milija za rijaliti igrače.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter