Izvor: Happy BSC
03.12.2020 u 15:12
0

ZOVE GA NA SE*S: Ima muža i dečka, a nije IMUNA na MASONA, raskrinkana do SRŽI! (FOTO)

Danas se Nina Prlja ponovo našla u ulozi voditeljke za stolom luksuzne vile „Parova“ , pa je razgovarala sa Goranom Stevanovićem Pegijem o tome što je pravio buku u šest ujutru.

Dragana se drala ispred tajne sobe i zvala Igora da uđe unutra da imaju odnose. Igor joj je rekao da ne može jer je umoran, a ja sam joj rekao da ćuti jer svi spavamo –  rekao je Pegi.

NAJVAŽNIJE DANAS

DAN „D“ ZA CRVENO-BELE: Utakmica sa Hofenhajmom

ADVOKAT GAŠI PONUDIO NAGRADU: Tačija u zatvor oterao izveštaj Vilijamsona, ne Martija

MOĆNO: Ruski Terminator obara avione, a nuklearna eksplozija mu ništa ne može

Nina je bila zatečena ovim priznanjem, pa je želela da zna zašto je Igor odbio Draganu. Igor je izjavio da ne želi ništa sa njom, a Dragana je zbog mamurluka bila u sobi, tako da je njen komentar izostao.

Podsetimo, Dragana Mirković je u rijaliti ušla udata, a potom je našla i dečka Srboljuba Marovića.

Šta će Srba reći na ovo nemoralno ponašanje ostaje nam da vidimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter