Izvor: HAPPYBSC
30.10.2023 u 20:04
0

Sa ovom ženom je Metju Peri proveo svoje poslednje sate: Otkrila je na šta joj se glumac požalio pred smrt

Glumac Metju Peri juče je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Prema prvim informacijama, on se udavio u đakuziju, a u kući nisu pronađene nikakve nedozvoljene supstance.

UNIŠTEN MURAL BATI ŽIVOJINOVIĆU: Sergej Trifunović objavio stravičan prizor, ljudi traže da se što pre pronađu i kazne krivci FOTO

Samo nekoliko sati pre smrti, Peri je igrao piklbol sa jednom prijateljicom iz „Tiviera Country Club-a“, a vest o glumčevoj smrti nju je potpuno šokirala. Voditelj Bili Buš rekao je kako je posle tragedije razgovarao sa njom i da mu je ona otkrila na šta joj se Metju žalio neposredno pre smrti.

„Pričao sam sa ženom s kojom je (Metju Peri) igrao piklbol gotovo svakog jutra. Totalno je šokirana. Obožavala ga je. Kazala mi je kako ga je mučio umor, kao i nedelju dana pre, tako joj se požalio. Više nego obično. Oko sat vremena su igrali i on je onda otišao kući“, prepričao je Buš razgovor za „Extratv“.

Dodao je i da su Perija članovi pomenutog kluba obožavali, a da su treninzi često bili veoma naporni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter