Izvor: HAPPY BSC
04.01.2023 u 17:09
0

SAMO MESEC DANA PRED SMRT SNIMIO SPOT „ZA IRENU“: Niko mu nije verovao da će skupiti snagu i već teško narušenog zdravlja snimiti pesmu koju je posvetio svojoj najvećoj ljubavi (VIDEO)

Danas je preminuo legendarni pevač narodne muzike Zoran Kalezić u 74. godini posle duge i teške bolesti. Iza sebe ostavio neutešnu porodicu, mnogobrojne prijatelje, ali i hitove koji će trajati zauvek.

Niko mu nije verovao da će skupiti snagu i već teško narušenog zdravlja snimiti spot za pesmu koju je posvetio svojoj najvećoj ljubavi,svojoj supruzi Ireni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Ali da snaga ljubavi pomera granice medicine, granice mogućeg uverio nas je Zoran Kalezić “ gospodin pevač“ kako su ga eminentni ljudi iz poštovanja zvali.

Samo mesec dana pred odlazak u večnost u znak ljubavi i zahvalnosti svojoj Ireni koja je do poslednjeg trenutka bdila nad njim snimio je spot za numeru Za Irenu koja mu je kako je sam kazivao najdraža pesma u karijeri.

– Male sam šanse sebi davao da ću moći da je otpevam u ovoj situaciji u kojoj se nalazi moje telo. Ali izgleda da je želja, volja, ljubav i vera i sami tekst pesme su ušli toliko duboko u mene da sam ja skupio snage. Kolege su mi rekle da je ovo najbolja interpretacija u mojoj karijeri. Sama sudbina pesme je neverovatna! Nije mi neprijatno da pričam, jer se radi o tvojoj majci.Davno sam otpevao hit i evergreen “Šta će meni vino” od Natalije Preočanin- Samardžić,a danas se srećemo. To je igra života koju ne možemo da izbegnemo! O ovoj pesmi će se tek govoriti. Žarko Laušević i Dragan Gagi Jovanović su fascinirani… Njihove poruke u ovoj situaciji su mi mnogo značile.- isticao je Kalezić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter