Izvor: Hello.rs
18.11.2023 u 16:40
0

SAMO SMO SE JEDNOM ČULI, VRLO KRATKO: Oglasila se glumica iz kultnog filma „Oficir s ružom“, njene reči kidaju dušu

Oglasila se slvana zagrebačka glumica

Pre više od 35 godina Žarko Laušević snimio je film “Oficir s ružom”, koji je u međuvremenu postao jedno od kultnih ostvarenja jugoslovenske kinematografije. Za ulogu poručnika Horvata dobio je, između ostalog, i pulsku „Zlatnu arenu“

Sve devojke tada su bile zaljubljene u Žarka, dok je jači pol uzdisao za lepom Ksenijom Pajić, kojoj je to bila prva glavna uloga na filmu. Ostale su upamćene i njihove ljubavne scene.

Javnost i kolege opraštaju se od Lauševića, koji će u večnost biti ispraćen u ponedeljak, a oglasila se i slavna zagrebačka glumica.

– Žalosno je što se o mnogim ljudima govori tek kada odu. Žarko je bio višestruko darovit čovek. I divan kolega. Sve ove godine, a prošlo ih je puno otkako smo radili zajedno, sve vreme osećam da sam imala privilegiju što sam jednu od mojih najvažnijih filmskih uloga igrala upravo s njim – rekla je za „Jutarnji list“ i dodala da su svi koji su učestvovali u radu na tom ostvarenju bili jako uzbuđeni, kao da su znali da rade važan film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beogradski mesec (@beogradskimesec)

Ipak, sa Lauševićem nije ostala u kontaktu.

– Život ljude odvede na različite strane. Samo smo se jednom čuli, vrlo kratko. Pozdravili smo se, i šta može čovek nakon toliko godina reći preko telefona? Samo smo poželeli jedno drugom sreću i svako dobro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter