Izvor: Kurir.rs
18.11.2023 u 17:17
0

SA NJIM SE SNIMALA NA JAHTI: Ko je Severinin partner o kome je brujao region? Varao trudnu ženu, a onda je uhapšen

O ranim radovima Severine Vučković se godinama pričalo, a priča se još uvek.

Nema generacije koja nije čula za njen snimak koji je nastao dok je bila u vezi sa Milanom Lučićem.

Milan Lučić je hercegovački preduzetnik za kog su tog dana, pre skoro dvadeset godina gotovo svi čuli, a i dobro upamtili. Njegova jahta i sama reč jahta postali su kult i dan danas taj izraz svi koriste.

Severinin i Milanov jedanaestominutni kućni video koji je tada snimljen odjeknuo je, pa je tako i vest o hapšenju biznismena u novembru 2017.godine isto toliko bila važna. U velikoj akciji USKOK-a uhapšen je ovaj hercegovački preduzentnik, a razlog istog je malverzacija u stečajnim postupcima.

Milan je u vreme kada je bio sa Severinom 2000. godine bio oženjen, a kada je nastao čuveni snimak sa suprugom je čekao treće dete. Iako je pevačica mislila da će ženu zbog nje ostaviti to se nije desilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter