Izvor: magazin.novosti
18.11.2023 u 17:56
0

DAČA IKODINOVIĆ „PECNUO“ NATAŠU: Čuveni vaterpolista progovorio o prvoj ženi, pa je UPOREDIO sa Bekvalčevom

O prvoj ženi Dače Ikodinovića se malo zna.

Bivši vaterpolista, Danilo Ikodinović danas je u srećnom braku sa uspešnom odbojkašicom Majom Ognjenović, a iza sebe ima još dva braka. Dok za veliku ljubav između njega i Nataše Bekvalac, koja se nažalost završila neslavno nakon njegove jezive nesreće, svi znamo, za prvu suprugu proslavljenog odbojkaša malo ko zna.

Danilo je pre lepe Nate bio u braku s misterioznom Anjom koja mu je podarila ćerku Andreu. Ona se nikada nije eksponirala u javnosti, a Danilu je sudbonosno „da“ izgovorila 2000. godine.

Ipak, ovaj brak nije dugo potrajao, a Danilo i Anja razveli su se 2003. godine. O životu Danilove prve supruge se ne zna mnogo, budući da živi daleko od medijske pažnje, a sportista je jednom prilikom, izjavio:

„Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije“.

Od 2005. do 2011. godine bio u braku s pop pevačicom Natašom Bekvalac, s kojom je dobio ćerku Hanu, a od 2016. on je u idiličnom braku s našom proslavljenom odbojkašicom Majom Ognjenović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter