Izvor: youtube
19.09.2023 u 11:24
1

SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZNEO SVOJU VERZIJU AFERE U SPLITU: „Javnost nema pojma šta se desilo“

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje koju na YouTube kanalu gde je ispričao svoju stranu događaja u Splitu početkom septembra, kad je završio u policijskoj stanici jer je psa na plaži vodio bez povoca. Nakon što je tada platio nekoliko kazni, na godinu dana mu je i zabranjen ulazak u zemlje EU.

Trifunović je rekao da javnost nema pojma što se desilo. “Snimao sam u Vodicama film, završili smo snimanje i želeo sam da odem u Split…”, započinje svoju priču Trifunović, a prenosi jedan naš portal. Nakon što je došao u Split otišao je na svoju omiljenu splitsku plažu. Otišao je, kaže, na zadnji deo plaže, jer je bio sa psom, koji je, kako je kazao, miran i nije agresivan.

Pas i ja plivamo, vraćamo se… tu počinje priča. Prišao mi je jedan gospodin, očito homoseksualac, i rekao mi: ‘Plaža nije dozvoljena za pse, ovdje bi vam netko mogao zvati policiju.‘ I meni se upalio alarm u glavi… i govori mi, evo s*anja, ovaj će zvati policiju…”, govori glumac.

„Neće mene ped***** u pink kupaćim gaćama oterati odavde, d*vaj ga… Homoseksualac je seksualno opredjeljenje, a ped***** je za mene karakterna osobina, da se razumemo”, dodao je nakon što ga je voditelj upozorio na rečnik.

Ispričao je da je za nekoliko trenutaka došla policija, a prema njegovim rečima, on im se izvinio i tražio da se osuši pre nego što napusti plažu, međutim oni su mu tražili dokumente i zatim ga odveli u stanicu, kada je situacija eskalirala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZNEO SVOJU VERZIJU AFERE U SPLITU: „Javnost nema pojma šta se desilo“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter