Izvor: happy BSC Portal/24sedam.rs
01.11.2023 u 18:47
0

SEVERINA OTKRILA SVOJ SKRIVENI TALENAT: Pogledajte njenu imitaciju Lepe Brene i Josipe Lisac (VIDEO)

Severina je trenutno članica žirija jednog talent šou u Hrvatskoj, a ovu priliku je iskoristila da pokaže i svoje skrivene talente.

Naime, tokom poslednje epizode ona je otkrila da je vrlo uspešna u imitiranju, a odabrala je imitaciju Lepe Brene i Josipe Lisac.

@superstarcroatia Tko je pobijedio – Severina ili Marko? 😎 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound – SuperStar Croatia


Prvo je dubokim glasom i dugim pauzama u govoru imitirala Josipu, a onda ju je njen kolega Tonči Huljić zamolio da „skine“ i Lepu Brenu.

ROZGINI RODITELJI SU SE GODINAMA KRILI OD JAVNOSTI: Od majke nasledila lepotu, a otac je pravi gospodin (FOTO)

– Ja sam počela kao rokenrol pevačica i onda se desilo da je moj menadžer došao i rekao: „Breno, ti moraš da pevaš za široke narodne mase. Tako da sam ja postala i biznismenka i pevačica. Šta si ti“ – imitirala ju je Seve, što je nasmejalo sve u studiju.

Ovaj snimak brzo se proširo društvenim mrežama, te se može primetiti po komentarima da je publika vrlo pozitivno reagovala na Severinino glumačko umeće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter