Izvor: Glossy
03.11.2023 u 15:36
0

SIMPATIČNO: Tviteraši povezali Novaka Đokovića i Megan Markl iz urnebesnog razloga

Najnovije izdanje najboljeg tenisera planete mnoge je podsetilo na suprugu princa Harija, pa se šale od juče neprestano nižu

Srpski teniser Novak Đoković juče je nastupio na Mastersu u Parizu, u kom je odneo pobedu nad Tomasom Martinom, a ponovo je privukao pažnju svojom zanimljivom opremom.

Sponzori statistički najboljeg tenisera u istoriji iznova pomeraju granicu i uspevaju da uvek predstave interesantniju i efektniju opremu, a juče je Novak igrao u crveno-ljubičastoj majici s polo kragnom.

Ljubitelji tenisa bili su oduševljeni, a jedan od njih setio se da je fotovo identičnu kombinaciju boja svojevremeno nosila vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

U pitanju je njen trudnički stajling, iz dana kada je vojvotkinja nosila sina Arčija, i kada se pojavila u crvenom kaputu i ljubičastoj haljini.
„Hvala bogu što nije nosio i onu glupavu braon torbicu“, „Oboje su prelepi“, „Kako si se ovoga setio“, „Verujem da i Megan može da mlatne ovom tašnom kao on reketom“… neki su od komentara oduševljenih tviteraša.
Inače, zanimljivo je da dizajn crvenog kaputa koji je Megan Markl nosila tom prilikom potpisuje – Srpkinja. U pitanju je dizajnerka Bojana Sentaler Nikolić, jedna od najvećih zvezda modne industrije u Kanadi, koja oblači i Sofi Gregoar Trudo, uskoro bivšu suprugu kanadskog premijera.

Kreacije Bojane Sentaler Nikolić nosila je i princeza od Velsa Kejt Midlton, i to u više prilika.

Ova rođena Beograđanka preselila se u Kanadu kao osmogodišnjakinja, a tamo je diplomirala na Poslovnoj školi Univerziteta „Jork“ u Torontu. Potom je školovanje nastavila u Dubaiju, a svoj brend SENTALER osnovala je 2009. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter