Izvor: KURIR
25.05.2024 u 10:28
0

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ NAPUŠTA AUSTIRJU Marko pobesneo, oglasio se jakim rečima: “ U ovoj državi niko više ne veruje u Boga“

Marko se sada oglasio putem Instagram profila povodom života u Beču

Sin Dragane Mirković i Tonije Bijelića, Marko Bijelić, našao se u centru pažnje javnosti nakon razvoda svojih roditelja.

Draganini naslednici su još pre nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se deca vratila u isti.

Markose sada oglasio putem Instagram profila povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

– Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro – istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji.- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na „Onlifens“ modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac – napisao je Marko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter