Izvor: KURIR/TELEGRAF
27.01.2023 u 18:51
0

S*KSI IZDANJE ČOLINE ĆERKE! Uska haljina sa prorezima, a DEKOLTE U PRVOM PLANU! (FOTO)

Una Čolić, ćerka naše muzičke legende Zdravka Čolića, izrasla je u pravu lepoticu, a iako se ne eksponira previše u javnosti, na društvenim mrežama je veoma aktivna. Međutim, sada je rešila da napravi istupak.

Lepa Una sinoć je bila u Štark Areni, gde je ispratila MAc manifestaciju, za koju se opredela za crnu dekoltiranu haljinu, a svojim izazovnim izdanjem privukla je posebnu pažnju.Velikim šlicem i dubokim dekolteom Ćolina ćerka je raspametila, a ubitačan stajling upotpunila je crvenim karminom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Una Čolić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Komentari su se samo nizali, a Čolićeva je dobila samo komplimente za svoj izgled.

„Najlepša oblina na ženskom telu je osmeh“, „Uvek prava dama, sa stilom“, „Brutalna“, samo su neki od komplimenata koje je dobila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter