Izvor: KURIR/INFORMER
27.01.2023 u 19:03
0

OVO JE MAJKA EDITE I INDI! Sestre se BRUTALNO POTUKLE, a ona ULETELA da ih razdvaja, evo kako IZGLEDA! (FOTO)

U javnost je isplivao skandalozan snimak kako se sestre Edita i Indira Aradinović ispred zgrade tuku, čupaju za kosu, valjaju po ulici dok ih majka i jedan muškarac nepoznat javnosti razdvajuju i pokušavaju da smire.

O svojoj majci Edita je uvek pričala sa posebnim poštovanjem ističući da joj je ona velika podrška u životu, a retko ko zna kako ona izgleda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Florija Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Florija Aradinović, majka poznatih pevačica je mladolikog izgleda, voli da se neguje, ima dugu crnu kosu, a Edita i Indi su po svemu sudeći lepotu nasledile od nje.

Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

– Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s „Ministarkama“. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim – objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter