Izvor: BSC HAPPY
13.11.2023 u 09:42
0

SLAVNI GLUMAC OBORIO REKORD: Nećete verovati gde se popeo prvi u svetu (VIDEO)

Glumac Džered Leto upisao se u istoriju i popeo se na Empajer stejt bilding, on je na ovaj način proslavio početak turneje "Thirty Seconds To Mars".

Oskarom nagrađen glumac postao je prva osoba koja se popela na vrh Empajer stejt bildinga u Njujorku.

Uspeo sam, živ sam, stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam video svoju majku na prozoru 80. sprata i to je bilo lepo iznenađenje – rekao je 51-godišnji muzičar i glumac za posle uspona.

Neverovatno je gledati izlazak sunca iznad grada koji mi je toliko mnogo značio otkako sam bio dete. Njujork je bio mesto na koje ste odlazili da ostvarite svoje snove. Kao dete želeo sam da budem umetnik, a Njujork je bio mesto gde se postaje umetnik. Empajer stejt bilding je za mene uvek bio taj simbol. Kao što vidite, bilo je vrlo izazovno – dodao je.

OGLASILA SE PERIJEVA BIVŠA: Misli da je bio drogiran u trenutku smrti? (FOTO)

Uprkos slavlju, Leto je priznao da je ovaj uspon bio malo teži nego što je očekivao.

Iskreno, bio sam više uzbuđen nego nervozan. Bilo je jako, jako teško. Bilo je puno teže nego što sam mislio da će biti – rekao je Leto.

Svetska turneja benda „Thirty Seconds To Mars“ trebalo bi da počne u Južnoj Americi 15. marta, nakon čega odlazi u Evropu i Severnu Ameriku, a trebalo bi da se završi na Novom Zelandu 19. septembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter