Izvor: KURIR.RS
28.08.2023 u 18:37
0

PLJUŠTE KOMENTARI: Severina uživa na odmoru sa HOLIVUDSKIM GLUMCEM!

Severina Vučković se trenutno nalazi u luksuznom letovalištu – francuskom gradiću Sen Tropeu. Ona se odatle oglašavala na društvenoj mreži Instagram, a mnoge je iznenadila njena poslednja objava.

Pevačica je, naime, objavila fotografiju sa holivudskim glumcem Džaredom Letoom, što je bilo iznenađenje za sve.

IMALA SAM SAMO 12 GODINA KAD SAM POLJUBILA BREDA I BILO JE ODVRATNO: Glumica otkrila zašto joj je ta scena ostala u mračnom sećanju

Glumac, specifičan po svom jedinstvenom stilu oblačenja, nosio je kombinezon u plavim nijansama, dok je u ruci držao pink kačket, dok je pevačica nosila haljinu koja je posebno istakla njen dekolte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je u objavi ranije pokazala kako se provodi, pa se tako moglo videti da uživa u ispijanju šampanjca sa dragim ljudima i dobroj hrani.

„On se zaljubio“, „Pronađite sebi nekog ko će vas gledati kao Džared u Severinu“, „Kako te gleda“, „Ostvarila si moj san“, „Kao Barbi i Ken“ – bili su samo neki od komentara ispod Severinine objave.
Pevačica je u objavi ranije pokazala kako se provodi, pa se tako moglo videti da uživa u ispijanju šampanjca sa dragim ljudima i dobroj hrani.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter