Izvor:
21.08.2023 u 10:30
0

SLOBODA UMALO PUSTILA SUZU ZBOG ĆERKE MILE: Njen novi video lomi srca!

Jedan od najskladnijih glumačkih parova, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković trude se da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, ali je jedan porodični trenutak, koji ju je raznežio, glumica podelila s pratiocima na Instagramu.

Sloboda i Vojin, naime, imaju bliznakinje Veru i Milu, sa kojima su trenutno na letovanju, a glumica je podelila trenutak dok je pozirala, a njena naslednica ju je snimala.

Sloboda je na sebi imala svilenu nežno roze dugu haljinu, a dok je šetala lukom, ćerka Mila je prokomentarisala:

„Što je lepa.“

„Da“, dodala je druga naslednica, što je Slobodu raznežilo, te je odmah video objavila.

„Moja Mila“, napisala je ona uz emotikon srca i smajlija koji ima suze u očima.

Glumica Sloboda Mićalović potiče iz glumačke porodice. Iako je njenim ćerkama zanimljiva njena profesija, sebe ne vide u glumi.

„Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice“, kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

„Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako“, dodala je Sloboda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter