Izvor: Kurir
08.10.2023 u 13:02
0

SNEKI DOŽIVELA PEH NA NASTUPU, A ONDA DOBILA IZNENAĐENJE: „Skamenila sam se kad sam ga videla“

Snežana Babić i danas nastupa sa istim žarom i prepoznatljivom energijom. Popularna Sneki vredno radi, a njene pesme obožavaju sve generacije.

Pored hitova koje je snimila, postala je prepoznatljiva i po svom stilu i atraktivnom izgledu, te je važila za jednu od najlepših pevačica na našim prostorima.

IZNENADIĆE VAS ŠTA JE PO OBRAZOVANJU MARIJANA MATEUS: Sada živi glamuroznim životom a od škole ima ovaj zanat

„Sećam se svog koncerta i to rasprodate sve karte, ja silazim niz stepenice, a tada su bile one metalne potpetice popularne i ja tako poletim sa trećeg stepenika i padnem. Potpuno sam izvrnula levu nogu, ali sam uspela da odradim koncert do kraja, međutim strpali su me u gips. Doktori su mi tad rekli da otkažem turneju jer moram da mirujem“, istakla je Sneki, prenosi „Kurir„, a potom dodala:

„Ma kakvi, meni iznesu stolicu i ja lepo sedim i pevam. Kad ono na jednom koncertu vidim gospodina koji mi donosi cveće, ja sam se skamenila kad sam shvatila da je to moj doktor koji mi je rekao da moram da budem kod kuće.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter