Izvor: BSC happy portal/Nova.rs
27.07.2023 u 22:17
0

SPRSKI TELOHRANITELJ OTKRIO SVE TAJNE O MADONI: Ovo nikada ne biste mogli da pretpostavite

Goran Dželatović, poznatiji kao Ajkula, već godinama radi kao telohranitelj, a u svojoj karijeri imao je priliku da čuva slavne ličnosti kao što su Madona, princ Hari, Dženifer Lopez, Naomi Kembel, Kajli Minog, Robi Vilijams, Bil Klinton i mnogi drugi.

MADONA ISTA NAŠA NARODNA PEVAČICA? Kako stari mnogi je upoređuju sa NJOM (FOTO)

Dželatović je govorio o Madoni, i tom prilikom je otkrio neke njene navike, između ostalog, da ustaje veoma rano kako bi trčala, a sada se saznalo da kraljica popa ima zdravstvene probleme zbog kojih je hospitalizovana. Naime, nju je ćerka Lurd pronašla bez svesti, otkrio je ranije.

„Madona je nedeljama ‘naporno vežbala’ za svoju predstojeću slavljeničku turneju u Koloseumu Nasau na Long Ajlendu pre nego što je pronađena bez svesti i hospitalizovana“, rekao je  izvor blizak produkciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter