Izvor: mondo
09.03.2024 u 22:10
0

KAD SE PROBUDILA IZ KOME, MADONA JE IZUSTILA SAMO JEDNU REČ: „Znam i zašto, razgovor sa BOGOM je bio zastrašujuć“

Madona je do detalja opisala kako se osećala tokom indukovane kome i šta se dogodilo kad je otvorila oči.

Slavna pevačica Madona (65) detaljno je opisala kako se osećala tokom indukovane kome i šta se dogodilo kad je otvorila oči. Sve se desilo nakon što je krajem juna prošle godine hitno primljena u bolnicu zbog bakterijske infekcije. Oporavila se, nastavila sa turnejama, a sada se prisetila iskustva u kom je bila na ivici smrti.

Nastupala je u Los Anđelesu, a onda se pred publikom zahvalila doktoru Dejvidu Agusu koji joj je spasao život. „Ovog leta sam doživela iznenađenje. Imala sam iskustvo bliske smrti. Da, ne šalim se. Bilo je prilično zastrašujuće. Nisam ništa znala četiri dana jer sam bila u indukovanoj komi“, rekla je Madona.

 

TO JE ANTIPATRIOTSKI ČIN: Fanovi Breskvice kivni na MC Sajsi: Nije pobedila volja naroda

Kada se probudila, odmah je rekla: „Ne“. Pevačica je objasnila da je prilično sigurna zašto je ova reč bila prva koju je izgovorila čim je otvorila oči. „Sigurna sam da mi je Bog govorio: ‘Da li želiš sa mnom? Hoćeš li poći sa mnom? Želiš li da hodaš ovde?’. Ja sam govorila: ‘Ne, ne’„, rekla je Madona.

„Znam da zvuči ludo, ali bilo je teško i nisam znala kada ću opet moći da ustanem, kada ću opet moći da budem svoja i kada ću vratiti energiju. Svaki drugi dan sam zvala i pitala svog doktora zašto nemam energije, kada će mi se energija vratiti, kada ću se ponovo osećati kao ranije, lada mogu ponovo na turneju. Sve što bi rekao je: ‘Izađi na sunce’. Bilo mi je tako teško da odem od kuće do dvorišta i sedim na suncu. Znam da to zvuči suludo, ali bilo je teško“, rekla je Madona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter